CRED - Invitație webinar administrare Office

Stimată doamnă profesoară/Stimate domnule profesor,

Sperăm că mesajul nostru, al echipei proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” - CRED, vă găsește bine, la prima lună după începutul unui nou an școlar, atât de diferit.

În ciuda provocărilor întâmpinate, acestea au fost acceptate de cadrele didactice, dispuse să își adapteze activitatea didactică la contexul actual. Astfel, resursele de predare-învățare-evaluare online au devenit o unealtă de lucru indispensabilă în continuarea misiunii asumate, aceea de a asigura o educație de calitate.

Experții Proiectului CRED s-au implicat, încă din luna martie a acestui an, în susținerea sistemului de învățâmânt, prin asigurarea de suport în implementarea și utilizarea resurselor educaționale digitale.

Mereu alături de dumneavoastră, continuăm acest demers și vă invităm să participați la primul webinar din seria Digitalizarea în procesul de învățare, pas cu pas, organizat de echipa proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED, cu sprijinul Microsoft România.

Seria de seminarii online va debuta miercuri, 14 octombrie 2020, începând cu ora 16:00,  cu o primă întâlnire virtuală, găzduită de platforma Teams, în care veți descoperi beneficiile suitei educaționale Microsoft Office 365.

Utilizați deja o platformă educațională online? Cu atât mai bine! În cadrul webinarului, veți aprofunda, cu ajutorul specialiștilor și invitaților, funcționalitățile Office 365, astfel încât să:

administrați activitatea educațională, procesul de predare/învațare în instituția dumneavoastră;
susțineți orele de curs, recreând atmosfera din clasă (predare propriu-zisă, dialog cu elevii, teste etc.);
colaborați cu elevii pentru a transmite teme, teste, bareme etc.;
colaborați cu alți profesori.

Agendă si Speakeri

Beneficiile soluției educaționale Microsoft Office 365 - Mihaela Mihai - Specialist „Modern Classroom”
Teams for Education - partea I - dedicată administratorilor IT/de cont - Robert Pufan -  Technology Architect
Link conectare webinar (se poate intra și în regim anonim)

Vă așteptăm online, să continuăm învățarea împreună!

 

Înapoi

Publicat/modificat in: