Înscriere program de formare „Abilitare curriculară pentru educație timpurie”

Ministerul Educației derulează prin casele corpului didactic programul de formare „Abilitare curriculară pentru educație timpurie”.

Programul se adresează cadrelor didactice încadrate în anul școlar 2022-2023, pe posturi de educator-puericultor, care îndeplinesc următoarele condiții de studii:
- absolvenți ai liceului pedagogic sau ai unei școli echivalente, cu specializarea educator/educatoare sau învățător/învățătoare;
- absolvenți cu diplomă de licență, specializarea pedagogia învățământului preșcolar și primar.
Cadrele didactice menționate anterior participă gratuit la programul de formare, taxa aferentă de 380 de lei/persoană va fi suportată conform art. 3, alin (5) din OME nr. 3811/10.03.2023 din bugetul unității de învățământ din sumele încasate la Titlul bunuri și servicii, conform art. 104 alin. (2), lit. b) din Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare.

La programul de formare „Abilitare curriculară pentru educație timpurie” pot participa și alte categorii de cadre didactice.

Cursurile se vor desfășura în sistem blended-learning (incluzând componenta față-în-față și componenta online), în perioada 20.04-19.05.2023.

La nivelul județului Giurgiu, programul va debuta cu două grupe a câte 25 de persoane, o grupă pentru municipiul Giurgiu și localitățile învecinate, cea de-a doua grupă pentru nordul județului. 

În temeiul legii nr.677/2001 și a Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European(GDPR), completarea formularului reprezintă consimțământul de preluare și prelucrare a datelor, titularul fiind  de acord cu preluarea și prelucrarea datelor de către Casa Corpului Didactic Giurgiu.

În cazul în care nu doriți continuarea, vă rugăm să închideți browserul sau ”tab-ul”. 

 

Formularul va fi completat de către cursant, la următorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHJuE6kZNi0KCE73FU9rXaxVFIYykiMIa7hzwDppxppkTxXQ/viewform

 

Înapoi

Publicat/modificat in: